MR NONNO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr NonNo. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 14:22 Mooi tijdig bezorgd, ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en bezorging. De pannenkoeken waren kunstwerkjes van 4 lagen pannenkoeken. Het is bij ons met smaak opgegeten!
5 jun 2024 om 3:10 Ik had vier pannenkoeken en 3 gesneden aardbeien erbij, wordt steeds duurder en krijg nog minder erbij... Valt echt tegen
12 mei 2024 om 21:24 was lekker!
11 mei 2024 om 14:30 Super lekker en snel geleverd
27 apr 2024 om 15:03 The fruit and the pancakes were not fresh.
27 apr 2024 om 11:59 Eten was superlekker! 1 smoothie vergeten, kan gebeuren. Hierover gebeld en we werden vriendelijk te woord gestaan, de smoothie werd meteen nageleverd + wat lekkers erbij en een lief geschreven berichtje!
24 apr 2024 om 14:52 Duurde belachelijk lang nooit meer
14 apr 2024 om 13:42 Smaakte heerlijk!
12 apr 2024 om 8:15 Lekker vers verhouding is goed.
7 apr 2024 om 12:10 Ik had ruim op tijd besteld en het kwam mooi op tijd. Het eten is echt geweldig lekker! En goeie porties. Aanrader!!!
30 mrt 2024 om 17:30 Helaas werd mijn eerste bestelling op een verkeerde adress geleverd omdat thuisbezorgd mijn locatie niet goed had. Bij mijn 2de bestelling extra verwend met 2 smoothies en ja ik heb zeker dubbel genoten, dankjewel!!!!
11 mrt 2024 om 13:16 Always so tasty all time favourite