MR NONNO

MR NONNO lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr NonNo. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 15:11 Als een bestelling een opmerking bijgevoegd heeft. Moet de bezorger deze wel lezen of begrijpen.. bestelling moest afgeleverd worden bij de portier Inplaats daarvan rijd de bezorger het terrein op. Wat niet is toegestaan
27 jun 2022 om 17:27 Duurde wat langer, maar eas het wachten zeker waard!
18 jun 2022 om 15:34 Zeer lekker ,warm vers en supersnel thuis ,ga zo door
30 mei 2022 om 14:23 Super lekkere zalm sandwich en pancakes! Er ontbrak iets aan mijn bestelling maar dat werd netjes nabezorgd met nog allemaal heerlijke goodies eraan toegevoegd!
29 mei 2022 om 13:55 Wij hebben bijna 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Het leuk als of de berzoger de hele tijd slit stond of de weg kwijt was op de kaart. Uiteindelijk ons eten ontvangen, maar toen was het koud. Contact op nemen met thuisbezorgd gaat ook niet
28 mei 2022 om 13:54 Teleurgesteld… ene x krijg je het hoe het moet en de ander keer zit alles apart en in potjes. Nutella is dan veel te weinig voor 6 pancakes. En de pancakes was koud en de Nutella was al hard..
28 apr 2022 om 14:23 Ik woon om de hoek maar pancakes waren koud. Fruit (uit diepvries?) lag (geplet en nat) overal en nergens. Zeeer klein stukje bessen-bananencake voor 3,50 euro (6 cm breed bij 3 cm hoog). En deze leek ook uit vriezer ? (was koud & vochtig).
13 apr 2022 om 19:16 Volgende keer de zak goed recht ophouden. Zak was gaan lekken en scheurde uit
13 apr 2022 om 16:07 Very tasty, fast delivery even for a big order, I recommend!
13 apr 2022 om 12:28 Love the new packaging! As always, great breakfast food. Enjoy getting food from my neighbours on a work-from-home day
2 apr 2022 om 15:11 Bezorgtijd zoals aangegeven. Netjes ingepakt en smaakte goed. We zullen hier zeker vaker bestellen!
29 mrt 2022 om 17:56 HEERLIJKE PANCAKES